اولین دیداراز هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برتر با شکست 1-3 یونایتد مقابل میزبانش اورتون همراه بود. بدین ترتیب بازیکنان چلسی می توانند امیدوار باشند تا در پیروزی در دیدار امشب خود بتوانند فاصله شان را با یونایتد در رده دوم بیشتر کنند و از سوی دیگر آرسنالی ها نیز با پیروزی در دیدار امشبشان، می توانند خود را به یونایتد نزدیک تر کنند.
شاگردان دیوید مویس که ده روز پیش توانسته بودند از سد چلسی عبور کنند، این بار یونایتد را از پای در آوردند. اولین گل این دیدار در دقیقه 16 توسط دیمیتار برباتوف برای یونایتد به ثمر رسید ولی دینیار بیلیالدتدینوف، در دقیقه 19 کار را به تساوی کشاند.
نیمه اول با تساوی 1-1 به پایان رسید و در دقیقه 76 این دان گاسلینگ بود که دومین گل تیم میزبان را به ثمر رساند و در دقیقه 90 نیز جک راد ول برای سومین بار اورتون را به گل رساند تا شکستی سنگین برای یونایتد مدعی رقم بخورد.
بدین ترتیب و تا پیش از پایان یافتن سایر دیدارهای امشب ، منچستریونایتد با 57 امتیاز از بیست و هفت دیدار خود همچنان در رده دوم است.اورتون نیز توانست با پیروزی در دیدار امشب خود و با یک بازی انجام شده کمتر از سایر تیمها، با کسب38 امتیاز موقتا در رده هشتم جدول قرار بگیرد . امشب چهار دیدار دیگر نیز از حاشیه رقابتهای این هفته برگزار خواهد شد.